Win
een bruisende
gastronomische ervaring!

Doe mee

Maak kans
op een bruisende
gastronomische ervaring

bij 'Comme chez Badoit'

De ‘Comme chez Badoit’ actie is helaas afgelopen.

Het motto van Badoit is 'Bubbels van plezier sinds 1778'. Vertel ons op een originele manier over jouw plezierigste en meest bruisende restaurantmoment.

Nog 500 karakters.

Evenement

“Een bruisende gastronomische ervaring”

Badoit, het bruisende water met Franse roots, presenteert: 'Comme chez Badoit', zijn tijdelijk restaurant, dat voor de gelegenheid verbonden is met Comme chez Soi. La Maison de la Bellone zal speciaal voor de gelegenheid getransformeerd worden tot culinaire hotspot voor 30 gelukkige winnaars en hun dates.

Op het menu? Geraffineerde maaltijden uit het Franse en Belgische culinair erfgoed, in combinatie met de lichtbruisende bubbels van het natuurlijke mineraalwater Badoit. De winnaars krijgen niet alleen het plezier om de gerechten, bedacht door Thierry Marx en Pierre Wynants te proeven, maar krijgen ook de kans om deze 2 sterrenchefs te ontmoeten.

Ambassadeurs

Om de 'haute cuisine' dichter bij de Belgen te brengen, bundelen Thierry Marx en Pierre Wynants hun culinaire krachten met Badoit, het water dat al je maaltijden laat bruisen!

Thierry Max

Thierry Marx

Michelin-sterrenchef Thierry Marx is een van de meest gerenommeerde chefs van Frankrijk en fungeerde als jurylid van het Franse programma Top Chef. Sinds jaar en dag heeft hij een onvoorwaardelijke liefde voor Badoit: "Badoit is het water dat me het meest inspireert, zowel als consument als chef. Het water heeft een aromatische smaak en een zeer unieke textuur."

Pierre Wynants

Pierre Wynants

Als voormalig chef-kok en eigenaar van Comme chez Soi wordt Pierre Wynants beschouwd als een van de beste chefs van België. Hij werkte gedurende 45 jaar in een van de meest gerenommeerde restaurants van het land, en verdiende er maar liefst drie felbegeerde Michelin-sterren die hij 27 jaar lang behouden heeft. Vandaag voegt hij met het uitzonderlijke water van Badoit een Franse touch aan de Belgische keuken.

Badoit®

Het natuurlijke mineraalwater van Badoit werd in 1778 ontdekt in het kleine Franse dorpje Saint-Galmier in de Loire. Gedurende de reis naar het hart van het Centraal Massief, enkele kilometers diep in de granieten bodem van de regio, krijgt Badoit een natuurlijke bruising*, finesse en een unieke mineralencompositie, vooral van calcium, magnesium en bicarbonaten.

Lichtbruisend, intens bruisend of met een smaakje: Badoit vergezelt steeds de mooiste tafels.

* De natuurlijke bruising wordt nadien versterkt door brongas of kooldioxidegas.

Een voorsmaakje

Badoit

Partner-restaurants

Begin je al te likkebaarden in afwachting van de bekendmaking van de winnaars? Stil dan alvast je honger in één van onze partner-restaurants. Kijk snel op de kaart hieronder om een tafeltje te reserveren bij jou in de buurt.